Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η τεχνική ομάδα του Sarantaporo.gr σας προσκαλεί στο Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 σε Αθήνα και Λάρισα, όπου θα παρουσιάσει πώς χτίζεται ένα ασύρματο mesh δίκτυο
 
 
Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 στις 09.30 ξεκινά το συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 “Ανοιχτό Λογισμικό, Ευκαιρία Ανάπτυξης” το οποίο θα συνεχιστεί και το Σάββατο 21 Μαΐου στην Αθήνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), Ηράκλειο (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και Λάρισα (ΤΕΙ Λάρισας).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την διευκόλυνση σας σχετικά με τη μετάβαση στους χώρους του συνεδρίου, για όλες τις πόλεις, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες στην ενότητα
Για την Παρασκευή 20 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί 9 ομιλίες στις ενότητες "Ανοιχτά Πρότυπα & Ανοιχτό Περιεχόμενο”, Τα θεμέλια της ανάπτυξης του Internet" και "Ανοιχτά Μοντέλα Επιχειρηματικότητας", 8 workshops κι ένα πάνελ συζήτησης με θέμα "Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα". Αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις ημέρες και όλες τις πόλεις υπάρχει στο conf.ellak.gr.

Στο τέλος του συνεδρίου στην Αθήνα θα γίνει κλήρωση δώρων στην οποία θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο συνέδριο. Αναλυτικές πληροφορίες για την κλήρωση και τα δώρα υπάρχουν στην ενότητα Δωροθέτες.

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση του συνεδρίου και των workshops θα είναι ανοιχτές μέχρι αύριο το βράδυ, Τετάρτη 18 Μαΐου, ώστε να οριστικοποιηθούν οι αίθουσες στις οποίες θα διεξαχθούν τα workshops. Το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου conf.ellak.gr και θα σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε όσους έχουν εγγραφεί στο συνέδριο. 

Ασύρματα Δίκτυα WiFi

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των δικτύων μέσω της ιστοσελίδας μας www.sarantaporo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου