Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επέτειο των 30 χρόνων συμμετοχής της Ελλάδας στην ΕΕ και η Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα παρουσίασε την κεντρική ιδέα του λογότυπου είναι "Μαζί συνεχίζουμε" που δείχνει τη σημαία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρρηκτα δεμένες, σε μια κοινή πορεία που μετράει 30 χρόνια, και συνεχίζει.
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων.
Οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την οργάνωση Συνεδρίων, Σεμιναρίων, Ημερίδων, καθώς και εκτεταμένο διάλογο μεταξύ των πολιτών όλης της χώρας, με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος José Manuel Barroso, Μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τοπικών φορέων, των Ευρωπαϊκών Δικτύων σε όλη τη χώρα και των ΜΜΕ.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην οργάνωση δράσεων στο πλαίσιο του "2011 Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού". Οι δράσεις αυτές θα τονίσουν τη σημασία  του Εθελοντισμού στην καταπολέμηση της κρίσης, μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ενεργοποίησης των πολιτών, που τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τον επικαιροποιημένο κατάλογο των εκδηλώσεων αυτών από την ιστοσελίδα της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου